Om ‘Aanschuiven’ te maken zijn natuurlijk middelen nodig. Daarom zijn we altijd op zoek naar bedrijven en instanties die ons financieel willen ondersteunen. Dat hoeft gelukkig helemaal niet veel te kosten maar het levert jou wel veel op!

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om meerdere afleveringen van ‘Aanschuiven’ te sponsoren. Jouw logo (en eventueel bedrijfsfilmpje) is dan te zien in 4 afleveringen van ons programma. Daarnaast geven we je graag ruimte op deze website en in de aankondigingen van de uitzendingen (in elk geval in het Gemerts Nieuwsblad).

Zichtbaarheid in (slechts) één aflevering kan natuurlijk, net als zichtbaarheid in (veel) meer edities! Wil je hierover met ons in gesprek? Fijn! Stuur ons even een mailtje en we zoeken samen naar de oplossingen die voor jou het beste zijn!