Een programma als ‘Aanschuiven’ kun je niet op een zonnige (of regenachtige) donderdagmiddag in elkaar zetten. Dat kost echt wat meer tijd en inzet! Daar moet je ‘zin en tijd’ voor hebben (of maken). Gelukkig hebben wij dat (gemaakt) en dus kunnen we Gemert-Bakel binnenkort op een boeiende manier informeren over alle ondernemende ontwikkelingen in onze mooie gemeente.

Op deze website wordt nogal eens gesproken over ‘we’ en ‘wij’. Hier komen er nog twee: Wij kunnen ons voorstellen dat je wilt weten wie wij zijn, dus stellen we ons graag aan je voor.

‘Aanschuiven’ is ontstaan uit de bijzonder prettige samenwerking tussen een aantal Gemertse mannen die vanuit hun bedrijven en netwerken flink bijdragen aan de ontwikkeling (en hopelijk ook het succes) van ‘Aanschuiven’. We hebben het dan over:

Bas Leenders (CombasiQ Marketing & Communicatie en De Oplossers)
Frank Vermunt (BenF Media en Omroep Centraal)
Marcel Bosmans (Gemert Media en Gemerts Nieuwsblad)
Rob Vlemmings (Gemert Media en Gemerts Nieuwsblad)
Wiljan Jansen (Perfect Bouwexperts en De Oplossers)

Naast de bedrijfsnamen hierboven zijn de initiatiefnemers ook nog eens actief in diverse andere samenwerkingsverbanden, besturen en stichtingen. Drukke ‘baasjes’ dus maar die types kunnen over het algemeen goed plannen! Dat talent wordt door deze vijf heren ook gebruikt voor de totstandkoming van: ‘Aanschuiven’!